Estem en fase de proves i pot ser que algunes de les funcionalitats de la web encara no estiguin disponibles.

Vols treballar amb JoinEnergy? Et volem conèixer!

Join Energy té com a principal objectiu servir de punt de trobada per a empoderar la ciutadana en el marc de la transició energètica, facilitant eines innovadores que impulsin la creació de comunitats energètiques ciutadanes. Volem acompanyar-les durant tot el seu procés de creació, promoció i autogestió d’instal·lacions d’autoconsum compartit.

Actualment, busquem:

Comercialitzadores d’energia alineades amb els nostres valors com a cooperativa energética, i interessades en l’establiment de consensos entre les comunitats existents a la plataforma.

Entitats legals, interessades en oferir els seus serveis de consultoria, amb l’objectiu de guiar i ajudar a les usuàries de JoinEnergy en la constitució legal de les seves comunitats energètiques, donant suport en l’elecció del tipus d’entitat més adient segons les seves necessitats, així com en la definició dels costos i documentació administrativa necessaris per al correcte assoliment del seu procés de creació.

Entitats interessades en assessorar i donar suport en la subvenció de les instal·lacions fotovoltaiques de les comunitats, i oferir un major suport a les comunitats d’usuaris que segueixin endavant amb els seus projectes d’autoconsum compartit.

Si teniu qualsevol dubte sobre JoinEnergy, o bé esteu interessats en la nostra proposta,, si us plau no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu info@joinenergy.eu .

De part de tot l’equip JoinEnergy, esperem comptar amb la vostra col·laboració en el projecte, i treballar plegades molt aviat!

Fem comunitat cap a la transició energètica!!

Compartir