Estamos en fase de pruebas y puede ser que algunas de las funcionalidades de la web todavía no estén disponibles.

Pla d’eficiència energètica Can Batlló

Avui us volem parlar sobre el projecte en que AIGUASOL va estar treballant per a  Can Batlló, un antic complex industrial a Barcelona que actualment desenvolupa noves activitats socials i culturals, i rehabilita edificis de diferents usos, amb un teixit social cohesionat i innovador. 

A través de la realització d’un anàlisis exhaustiu, s’han elaborat estratègies d’integració elèctrica en els models industrials actuals, de forma que responguin les necessitats de la transició energètica.  AIGUASOL defineix una visió i pla de treball per a Can Batlló, en els quals es proposen la introducció dels nous prosumers, així com la generació fotovoltaica in-situ.

S’han analitzat diferents escenaris de generació, diferents opcions d’acumulació amb bateries, i diferents hipòtesis de repartiment d’energia generada. Per a cada escenari, s’ha calculat el grau d’autoconsum energètic, valorant el cost anivellat de l’energia, les TIRs, així com el retorn de la inversió.

Com a resultat, sorgeix una proposta d’energia més eficient, rendible, i respectuosa amb el medi ambient, i en conseqüència,  amb la salut i la qualitat de vida de les persones.

Per estar sempre al dia de JoinEnergy, no oblidis seguir-nos a les nostres xarxes socials:

Compartir