Estem en fase de proves i pot ser que algunes de les funcionalitats de la web encara no estiguin disponibles.

L’expertise d’AIGUASOL en Comunitats Energètiques

Des d’Aiguasol, som pioners en la creació i desenvolupament de comunitats energètiques, gràcies al nostre know-how en energia, tant en el desenvolupament de plans estratègics d’eficiència energètica, com en projectes d’edificació i indústria. Creiem en una transició energètica 100% renovable, per a poder millorar el benestar de les persones, i el planeta on vivim. 

Hem treballat braç a braç amb diferents entitats i municipis que comparteixen el mateix compromís que nosaltres, per a fer un pas endavant cap a un model energètic més òptim i sostenible.

Un clar exemple és l’ajuntament de Mataró, amb qui vam executar un pla d’acció majorment enfocat en l’empoderament de la ciutadania. Mitjançant l’organització d’activitats formatives participatives, vam familiaritzar la població amb noves formes d’autogestió compartida de l’energia.

Amb el projecte JoinEnergy, volem crear un espai de sinergies entre tots els actors implicats en la creació d’una comunitat d’autoconsum compartit, així com oferir una eina per a poder assessorar i guiar les comunitats interessades al llarg de tot el seu procés de creació.

I tu? Vols formar part de la revolució del model energètic actual? 💪

Per conèixer més sobre la plataforma, visitan’s a la web: https://www.joinenergy.eu, i segueix-nos a les nostres xarxes socials:

Fem comunitat cap a la transició energètica!

Compartir